Дата публікації:

Формування стратегії розбудови Мережі

2-4 липня представники організацій-засновників Української Мережі за Права Дитини зібралися, щоб обговорити стратегічні питання розвитку організації. У першу чергу постало завдання реєстрації Мережі як Громадської спілки.

Підбивши підсумки діяльності Мережі за період з лютого по червень, учасники сесії перейшли до розгляду далекоглядних питань. У першу чергу стосовно концептуального підходу до розвитку організації, її структури, керівництва, правил комунікації, партнерства в Мережі та зовнішньому середовищі, стратегії фінансування.

У результаті роботи ми отримали напрацювання до основних положень Статуту Мережі.

«Для того, щоб успішно втілювати місію організації – бути рушієм системних змін заради забезпечення прав та найкращих інтересів дитини в Україні, – ми маємо випрацювати регламенти роботи та правила взаємодії між організаціями, які в подальшому і будуть впроваджувати в життя поставлені цілі та працювати у визначеному напрямку», – підсумувала Маргарита Долгая, PR-менеджер Мережі.

Сесія стратегічного планування відбувалася в межах «Проекту зміцнення громадянського суспільства», що реалізується ІСАР «Єднання» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору