Дата публікації:

Тетяні Носач вручили нагороду від Президента України

Виконавчий директор Української Мережі за Права Дитини, Тетяна Носач, отримала нагороду від Президента України за свою волонтерську діяльність в зоні бойових дій.

Як уродженка Донецька Тетяна з евакуації продовжує активно допомагати жителям міста, які виїхали чи й надалі залишаються в зоні АТО, не перестає підтримувати зв’язки зі своїми колегами та друзями. Складно навіть уявити, якою силою духу треба володіти, щоб покинувши рідну домівку тверезо оцінювати ситуацію та продовжувати допомагати іншим.

Під час VII Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Благодійність та волонтерство в дії: рятуємо, примирюємо та будуємо майбутнє» Тетяні Носач було вручено нагороду (годинник) за виявлену нею громадянську позицію, що проявлялась у:

1. Роздачі гуманітарної допомоги в зоні АТО, мобільні групи під її керівництвом і на сьогоднішній день доставляють продуктові набори та аптечки людям у зоні АТО (пенсіонери, інваліди, багатодітні сім’ї).

2. Купівлі з/д квитків та квитків на автобуси для людей, які хотіли виїхати із зони АТО, але не мали матеріальних можливостей.

3. Розвозці /доставці речей та іншої гуманітарної допомоги.

4. Наданні психологічної допомоги, соціального супроводу сім’ям у АТО та сім’ям, що виїхали.

5. Пошук житла для переселенців.

6. На сьогоднішній день Тетяна продовжує займатися профілактикою відмов від новонароджених в Донецьку.

«Для мене важливо, щоб в Україні розуміли, що в Донецьку й інших непідконтрольних українській владі містах зараз живуть наші громадяни, з українськими паспортами та свідоцтвами про народження. Забувати про них, спокійно ставитися до їх смертей від голоду або відсутності ліків для мене неприпустимо.» – говорить Тетяна. 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору