Дата публікації:

Пройшов семінар для представників ОТГ

10 – 11 вересня пройшов семінар для представників служб у справах дітей, які працюють на рівні об’єднаних територіальних громад та районних державних адміністрацій. Тема тренінгу: «Захист прав дитини: стан, проблеми, перспективи».

Семінар відбувся в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу громадських організацій задля моніторингу дотримання прав дитини в України – фаза ІІ». Він імплементується громадською спілкою «Українська мережа за права дитини» у тісній співпраці з офісом Уповноваженого ВРУ з прав людини, Мінсоцполітики за підтримки Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» Україна.

Враховуючи, що в країні йдуть процеси децентралізації влади, на рівні громад важливо мати підготовлених спеціалістів, які професійно захищатимуть права дитини. У процесі спілкування було багато питань та відповідей, теоретичної інформації та практичних занять. Сподіваємось, що навчання було корисним.

Попереду в рамках проєкту будуть ще семінари, в тому числі для потенційних моніторів – представників неурядових організацій.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору