Дата публікації:

Вебінар «Дитина з інвалідністю та/або порушеннями розвитку в системі альтернативного догляду»

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» 1 листопада 2019 року планує проведення тематичного блоку з 2-х онлайн вебінарів на тему «Дитина з інвалідністю та/або порушеннями розвитку в системі альтернативного догляду» для представників служб у справ дітей, ЦСССДМ, закладів інституційного догляду дітей, ЦСПРД, притулків, малих групових будинків, центрів соціальної підтримки сім’ї та дітей, прийомних батьків, батьків-вихователів ДБСТ, опікунів, піклувальників, усиновлювачів, представників неурядових організацій, які працюють у сфері захисту прав дитини, психологів, педагогів та інших бажаючих. Для проведення вебінарів запрошено Онуфрик Маріанну – експерта з питань соціальних послуг для дітей та осіб з інвалідністю, Голову правління ГО «Соціальна синергія».

Вебінари проводяться в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу громадських організацій задля моніторингу дотримання прав дитини в Україні – фаза ІІ», який реалізується Громадською спілкою «Українська мережа за права дитини» за підтримки Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» Україна.

Перший блок вебінару буде транслюватись 01 листопада з 9 год. 30хв. до 11год. 00 хв., реєстрація за цим посиланням: http://bit.ly/2JvsejR

Питання до розгляду:

  1. Поняття інвалідності та суміжні стани.
  2. Біопсихосоціальна модель інвалідності.
  3. Підхід, заснований на правах і потребах дитини з інвалідністю.

Другий блок вебінару буде транслюватись 01 листопада з 11 год. 30 хв. до 13 год. 00хв., реєстрація за цим посиланням: http://bit.ly/2Wws6pE

Питання до розгляду:

  1. Освітні послуги для дитини з особливими освітніми потребами.
  2. Соціальні послуги для дитини з інвалідністю.
  3. Інші послуги, пільги, виплати тощо для дитини з інвалідністю згідно її потреб.

Реєстрація на участь у Першому та Другому блоках вебінару є обов’язковою.

Вебінари є безкоштовними. Під час вебінару лектору можна буде задавати питання та отримувати відповіді завдяки спілкуванню в чаті.

 

Запис вебінару доступний у розділі “Мультимедіа” за посиланням: https://childrights.org.ua/events/1851-2/

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору