Дата публікації:

Міжфракційне депутатське об’єднання “Захист прав дитини – пріоритет держави”

У Верховній Раді України VIIІ скликання створено міжфракційне депутатське об’єднання, яке очолив Юрій Павленко. Депутатське об’єднання “Захист прав дитини – пріоритет держави” об’єднало навколо теми захисту дітей більше двох десятків народних обранців з усіх фракцій, груп і не залежно від політичних поглядів заради удосконалення державної політики щодо забезпечення та захисту найкращих інтересів дитини в усіх сферах життєдіяльності дитини, підтримки та зміцнення сімей, які виховують дітей, захисту дітей від проявів всіх форм дискримінації.

У планах на перше півріччя 2015 року розглянути питання про: стан забезпечення прав дітей, які перебувають у зоні АТО, переміщених з зони збройного конфлікту; створення ефективної системи захисту прав дитини в процесі децентралізації влади в Україні; відображення в державній статистиці основних тенденцій у сфері забезпечення прав дитини.

Нагадаємо, що в січні 2015 року було створено міжфракційне депутатське об’єднання “Забезпечення прав дитини” на чолі з Олександром Фельдманом.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору