Дата публікації:

Фахівці з соціальної сфери отримали сертифікати за участь у тренінгу з технології ведення випадку, що відбувся в межах проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги

Навчання та підвищення кваліфікації є важливим елементом для професійного зростання та досягнення успіху. Впродовж проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги партнери активно працювали не лише над розбудовою дитячих просторів та мобільних команд, але й проводили навчальні заходи для професіоналів соціальної сфери та інших залучених до роботи з дітьми осіб.

У цільових громадах проєкту фахівці пройшли офлайн навчання з технології ведення випадку (кейс-менеджменту), після чого підтвердили свої знання, успішно пройшовши тестування, та отримали сертифікати.

Кейс-менеджмент сьогодні є незамінною технологією у роботі з сім’ями з дітьми, тому фахове навчання по цій темі є наріжним для будь-якого проєкту, пов’язаного з наданням підтримки потребуючим бенефіціарами.

Дякуємо партнерам за організацію навчання та фахівцям, що завжди готові вивчати кращі практики та інноваційні підходи у соціальній роботі. Нехай ці знання роблять Вашу роботу більш ефективною та продуктивною та допомагають ще більшій кількості жителів ваших громад.

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Partnership for Every Child / Кожній дитині, “СОС Дитячі Містечка” Україна, ГО “Соціальна Синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація «Всеукраїнська організація “Клас”».

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору