Дата публікації:

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» шукає експертів/фахівців для роботи з базою на сайті Мінсоцполітики

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» шукає  експертів/фахівців для роботи з базою на сайті Мінсоцполітики в рамках  проєкту «Знайдемо дитині родину»

Українська мережа за права дитини (далі – УМПД) створена для консолідації зусиль та покращення координації між організаціями громадянського суспільства в Україні та їх впливу на державну політику у сфері забезпечення прав дитини.

Завдання:  експертний аналіз інформації про дітей, що можуть бути усиновлені, на офіційному сайті Мінсоцполітики, робота з базою.

Період: 5 місяців

Вимоги до кандидата:

  1. Вища освіта за фахом: правознавство, психологія, журналістика, соціологія або педагогіка, соціальний розвиток або інша дотична.
  2. Досвід роботи в соціальній сфері від 2 років.
  3. Обізнаність у сфері соціальної роботи.
  4. Розуміння специфіки роботи служб у справах дітей, центрів соціальних служб та соціального захисту.
  5. Досвід професійного консультування, менторства, або супервізій для фахівців соціальної роботи буде перевагою.
  6. Вміння працювати з базами даних, готувати звітні документи.
  7. Відмінне володіння MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електронною поштою (Outlook Express)

 

Основні функціональні обов’язки: 

  1. Забезпечує експертний аналіз інформації про дітей, що можуть бути усиновлені, на офіційному сайті Мінсоцполітики.
  2. Забезпечує розробку рекомендацій по критеріям, яким повинна відповідати інформація про дитину, що може бути усиновлена, в тому числі її фотографія, та координацію погодження таких критеріїв.
  3. Надає експертну та консультативну підтримку організації щодо оновлення відповідної інформації згідно погоджених у рамках Проєкту критеріїв.
  4. Оперативно інформує інші Сторони про виявлені випадки порушення прав дітей.

Якщо Ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте резюме  та супровідний лист з темою «експерт для роботи з базою на сайті Мінсоцполітики – Прізвище» до 26 листопада 2021 року на електронну адресу: iryna.brytan@childrights.org.ua

 УМПД розглядатиме лише повні аплікації і  контактуватиме лише з кандидатами, які відібрані до співбесіди.

 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору