Дата публікації:

ГС «Українська мережа за права дитини» стала частиною мережі Eurochild

22 листопада 2023 року громадська спілка «Українська мережа за права дитини» стала повноправним членом мережі Eurochild, що об’єднує понад 200 організацій та фахівців зі сфери дитячих прав з 41 країни. 

Головна мета діяльності Eurochild полягає в забезпеченні оптимальних умов для розвитку дітей та дотримання найкращих практик і політик для захисту прав дітей.Вони співпрацюють з урядами, неприбутковими організаціями та іншими зацікавленими сторонами для розробки та впровадження політик, що сприяють соціальному включенню, захисту від насильства та створенню підтримуючого середовища для дітей.

«Ми отримаємо доступ до кращих практик щодо захисту прав дитини, зможемо розширити мережу міжнародних партнерів. Завдяки членству в Eurochild можемо більш дієво впливати на формування політик і програм в Україні щодо добробуту дітей та сімей», – зазначила Анастасія Степула, радниця з адвокації УМПД. 

Команда УМПД переконана, що Eurochild стане для нас партнером і орієнтиром для поширення в Україні європейських стандартів щодо практик і політик з захисту прав дитини.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору