Дата публікації:

ГС УМПД шукає експерта-аналітика для аналізу законів та законопроектів

ГС «Українська мережа за права дитини» оголошує конкурсний відбір експерта-аналітика для аналізу законів та законопроектів у проєкт “Розвиток адвокаційного потенціалу Громадської спілки “Українська мережа за права дитини” в формуванні державної політики у сфері захисту прав дитини і підтримки сім’ї”.

Українська мережа за права дитини – громадська спілка, створена для консолідації зусиль та покращення координації між організаціями громадянського суспільства в Україні та їх впливу на державну політику у сфері забезпечення прав дитини. Сьогодні нашими членами є 27 потужних українських та міжнародних організацій і благодійних фондів, що працюють по всій Україні з метою забезпечення прав та благополуччя дитини.

Про проєкт: Проєкт “Розвиток адвокаційного потенціалу Громадської спілки “Українська мережа за права дитини” в формуванні державної політики у сфері захисту прав дитини і підтримки сім’ї” ініційований в межах проєкту “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні” і впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Мета проєкту – підвищити спроможність ГС УМПД в сфері адвокації шляхом lerning-by-doing та збільшити охоплення і вдосконалення взаємодії ГС УМПД в умовах пандемії COVID-19. Тривалість проєкту  – до травня 2022 року.

Дедлайн: 20 грудня 2021 року 23.59.

Учасниками конкурсу можуть бути

юридичні особи, фізичні особи та фізичні особи-підприємці (далі: ФОП), які надають послуги у сфері права, та/або дослідницьких послуг у сфері суспільних та гуманітарних наук, та мають підтверджений досвід аналізу законів та законопроектів.

В межах конкурсного відбору закуповуються наступні послуги:

  •  проаналізавати та створити аналітичні записки для не менше ніж 10 законів, законопроектів, постанов, визначених Замовников.

До пропозиції слід обов’язково долучити такі додатки:

  1. Належним чином підписана заявка на участь у конкурсі у формі таблиці (дата, ПІБ, посада (для юр.осіб), назва компанії (для юр. осіб), адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печать);
  2. Скановану копію витягу із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (Державного реєстру із інформацією про учасника конкурсу.
  3. Контакти учасника конкурсу.
  4. Резюме учасника конкурсу та інших залучених виконавців.
  5. Стислий опис попереднього досвіду учасника конкурсу та інших залучених виконавців щодо проведення аналітичної роботи з законами, законопроектами.
  6. Рекомендації інших організацій, які користувалися послугами учасника конкурсу (у разі наявності).

Загальні вимоги до учасників

  • Вища освіта. 
  • Вільне володіння українською мовою. 
  • Високий рівень організаційних і комунікаційних якостей, здатність дотримуватися строків. 
  • Вміння працювати в команді та індивідуально. 

Професійний досвід та знання.

  • Не менше 3 років підтвердженого досвіду аналітичної/експертної роботи з законами та законопроектами;
  • Ґрунтовні знання у сфері реформ, цивільного права, захисту прав дитини;
  • Обізнаність щодо реформи деінституціалізації в Україні, реформ пов’язаних з правами дитини (освіти, охорони здоров’я, DI) – буде перевагою;
  • Досвід роботи з комітетами Верховної ради України  – буде перевагою.

Очікувані результати:

  • У тісній співпраці з експертами ГС УМПД проаналізувати та створити аналітичні записки для не менше ніж 10 законів, законопроектів, постанов, визначених Замовником.

Конкурсна пропозиція має бути подана на офіційному бланку (за наявності) учасника конкурсу з печаткою (у разі наявності) і підписом уповноваженої особи (у сканованому вигляді). Конкурсні пропозиції, що не відповідають цим вимогам,  не будуть розглядатися.

Зразок анкети можна завантажити за посиланням.

Конкурсні пропозиції будуть оцінюватися на підставі наступних критеріїв:

  • попередній досвід учасника у проведенні аналізу законів, законопроєктів;
  • наявності досвіду роботи зі сферою захисту прав дітей (буде перевагою);
  • наявність рекомендацій;
  • вартість конкурсної пропозиції (будь ласка, вкажіть вартість аналізу 1-го законопроекту та створення аналітичної записки для нього);
  • повнота наданої інформації та якість оформлення пропозиції.

Останній термін подання тендерних пропозицій – 20 грудня 2021 року о 23:59.

Конкурсні пропозиції необхідно надіслати електронною поштою на адресу ucrn.office@gmail.com. 

У темі електронного листа прохання вказати “Експерт-аналітик для аналізу законів та законопроектів”.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору