Дата публікації:

Поширення гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб

Протягом листопада-грудня 2014 року Український фонд «Благополуччя дітей» долучилися до передачі гуманітарної допомоги переселенцям з Донецької та Луганської областей України.

У рамках проєкту «Гуманітарна допомога вимушеним переселенцям зі східних областей України» за фінансової підтримки Diakonie Katastrophenhilfe Український фонд «Благополуччя дітей» спільно з Товариством Червоного Хреста України доставили у міста Маріуполь, Артемівськ, Вугледар Донецької області:

  •  410 наборів дитячого одягу,
  •  1010 наборів засобів гігієни для дітей та дорослих,
  •  980 продуктових наборів,
  •  590 аптечок першої медичної допомоги;
  •  1860 теплих зимових ковдр та туристичних килимків.

Крім того, 10 грудня 2014 року у Кривому Розі декільком десяткам сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах через необхідність покинути рідну домівку, було передано гуманітарну допомогу у вигляді дитячого теплого одягу та продуктів харчування для немовлят. У розповсюдженні гуманітарної допомоги та спілкуванні з сім’ями-переселенців з Донецької та Луганської області взяли участь Генеральній консул Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина д-р Детлеф Вольтер і представники організації Diakonie Katastrophenhilfe Маріно Янсен, Ізабель Ухе і Томас Лонес.

Гуманітарна допомога насамперед  розповсюджується серед сімей із дітьми, які вимушено переїхали зі зони проведення антитерористичної операції.

 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору