Дата публікації:

Мінреінтеграції запрошує взяти участь у XV Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права»

Мінреінтеграції запрошує взяти участь у XV (ювілейному) Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права», з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 30-річниці Незалежності України, який проводиться Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю,  Українською асоціацією підтримки творчої молоді та Благодійним фондом «Об’єднання світових культур».

Учасником Конкурсу може стати кожен учень закладу загальної середньої освіти України та школярі-громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України  віком до 18 років.

Цьогоріч спеціальною номінацією конкурсу є «Захист прав дітей на Донеччині та Луганщині» та «Краща робота від Українська діаспори».

Основними номінаціями є:

1.     Молодша група. Індивідуальна робота (малюнки);

2.     Молодша група. Колективна робота (малюнки);

3.     Середня група. Індивідуальна робота (малюнки);

4.     Середня група. Колективна робота (малюнки);

5.     Старша група. Індивідуальна робота (малюнки);

6.     Старша група. Колективна робота (малюнки);

7.     Старша група. Індивідуальна робота (міні-комікси).

8.     Старша група. Індивідуальна робота («меми» – гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами).

До молодшої групи відносяться діти, віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 11 до 14 років; до старшої групи – від 15 до 18 років (станом на 01 червня 2021 року).

Умови:

1.     На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи учнів та учнівських колективів (не більше 2 учнів). Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

2.     Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.

3.     Для участі у Конкурсі необхідно до 1 травня 2021 року надіслати конкурсну роботу (малюнок) разом з заявкою:

– в електронному варіанті (у  відсканованому форматі, JPEG), на електрону адресу uccplec@gmail.com (обов’язково зазначити в темі – «Мої права»);

– АБО  в оригінальному варіанті, за адресою: 02147, м. Київ, а/с  34, отримувач: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення або УКЦППОН (тел. 0955031091).

4.       До конкурсної роботи обов’язково подається  заявка у довільній формі  (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, повної назви закладу загальної середньої освіти, назви номінації, назви конкурсної роботи). Будь-яке офіційне оформлення (засвідчення печаткою чи подання заявки на бланку навчального закладу) не вимагається.

5.     У разі подання конкурсної роботи в електронному варіанті, заява повинна бути відправлена в форматі WORD.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки, а окремі конкурсні роботи будуть розміщені на конвертах АТ «Укрпошта» (буде здійснений окремий випуск художнього немаркованого конверта) та в Київському метрополітені.

Всі конкурсні роботи, які беруть участь у Конкурсі, не повертаються, рецензії (відгуки) на них не видаються.

Результати Конкурсу будуть опубліковані в мережі Інтернет.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору