Дата публікації:

Друга тренінгова сесія по мобільній роботі з молоддю

З 24 по 26 березня 2015 року у Києві відбудеться друга тренінгові сесія міжнародного семінару “Аналіз соціального середовища: складові, функції та концептуальні принципи”.

Структурний осередок “Німецько-Польсько-Українського Товариства” в Україні виступає організатором семінару в рамках німецько-українського проєкту “Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища”. Захід проходитиме за підтримки німецької організації “Aktion Mensch”.

Цільова аудиторія: фахівці соціальної сфери, представники громадських організацій, які працюють в сфері захисту прав дітей та молоді.

Участь у семінарі візьмуть вітчизняні та закордонні експерти у сфері захисту прав дітей та молоді. Головними запрошеними експертами є Кюблер Вернер, Голова БО “Молодь & Культура Remseck e.V.”, член консультативної ради ISMO у м. Штутгарт та Наташа Цьолер, соціальний педагог, представник ISMO у м. Штутгарт.

Німецько-український проєкт “Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища” направлений на проведення глибинного аналізу основних потреб дітей, молоді та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на рівні окремо взятого пілотного району міста Києва – Дніпровського району з метою створення унікальної для України моделі соціальної роботи на рівні району, міста, області та держави.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору