Дата публікації:

Оголошуємо про проведення тендеру на закупівлю медичних засобів індивідуального захисту

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» (далі – ГС «УМПД»), код ЄДРПОУ 40211870, оголошує тендер на закупівлю медичних засобів індивідуального захисту для реалізації проєкту «Assessment and response to child protection COVID-19 related challenges», який впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та ГС «Українська мережа за права дитини».

 

Перелік та специфікації медичних засобів індивідуального захисту:

Маски медичні с гумовими петлями:

  • 3-шарові;
  • фіксатор для носа
  • ефективність фільтрації бактерій 95%
  1. Нітрилові рукавички:
  • нестерильні
  • розмір Л
  1. Засіб дезінфекційний/антисептик:
  • 50 мл./100 мл.
  • вміст етанолу 70%
  1. Бахіли поліетиленові, 4г.

Спеціальні умови:

  • Запропоновані учасником товари повинні бути зареєстровані в Україні та/або дозволені для введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) відповідно до законодавства. Ця вимога засвідчується завіреною копією декларації або копіями документів, що підтверджують можливість  введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) товару за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту.
  • Копія: з оригіналу затвердженої належним чином інструкції з використання, або витягу з інструкції з використання товару, який зазначений у специфікації, або витягу з технічного опису, або іншого пояснювального (стосовно характеристик товару) офіційному документу (у разі наявності).
  • Учасник має надати оригінал гарантійного листа виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України) або представника, дилера, дистриб’ютора, уповноваженого на це виробником, яким підтверджується можливість поставки запропонованого товару, який є предметом закупівлі у кількості, зі строками придатності та в терміни, визначені цією тендерною документацією та тендерною пропозицією Учасника тендеру (повноваження представника, дилера, дистриб’ютора підтверджуються копіями доручень або договорів про співпрацю, якими виробник доручає  представнику, дилеру, дистриб’ютору надавати гарантії від його імені).
  • Учасник повинен надати письмову згоду на надання зразків запропонованого товару на вимогу замовника.
  • Учасник повинен надати всі сертифікати якості товару, який зазначений у специфікації.

 

Доставка буде здійснюватися у 5 областей, у кожній області – 1 пункт призначення, котрий буде узгоджений з Переможцем Тендеру.

Замовник (УМПД) сплачує доставку за свій рахунок.

Дата доставки: не пізніше – 10 липня 2020 року.

 

Послуги з доставки:

  1. Волинська область, 1 пункт призначення
  2. Дніпропетровська область, 1 пункт призначення
  3. Миколаївська область, 1 пункт призначення
  4. Полтавська область, 1 пункт призначення
  5. Харківська область, 1 пункт призначення

Умови оплати:

Перші 50% від суми Специфікації сплачуються Замовником (УМПД) протягом 5 (п’яти) банківських днів з моменту отримання рахунку Постачальника, другі 50% сплачуються Замовником (УМПД) після поставки Товару в повному обсязі протягом 3 (трьох) банківських днів з моменту отримання рахунку Постачальника та підписання відповідних накладних.

Вимоги до виконання послуг:

– відповідність обов’язковим вимогам якості та безпеки, передбаченими для послуг і товару даного роду чинним законодавством України;

– дотримання специфікації / опису послуг та товарів;

До участі в тендері запрошуються:

– фізичні особи-підприємці;

– юридичні особи, організації.

Умови доставки:

  1. Доставка буде здійснюватися у 5 областей: Волинська область, Дніпропетровська область,

Миколаївська область, Полтавська область, Харківська область, у кожній області 1 пункт призначення, котрий буде обумовлений з Переможцем Тендеру.

Замовник (УМПД) сплачує доставку за свій рахунок.

  1. Кожен товар повинен бути узгоджений з Замовником та відповідати специфікації.
  2. Кожна партія товару повинна мати відповідні супровідні документи: товарно-транспортна накладна, сертифікат якості, або декларацію відповідності.

 

Період надання послуг: до 10 липня 2020 року.

 

Склад тендерної пропозиції:

  • Тендерна пропозиція має надаватись у формі технічної та цінової пропозиції
  • Перелік документів, які Заявники повинні надати до тендерної пропозиції:
  • Належним чином підписана Тендерна форма у формі таблиці (дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печать);
  • Копія Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи чи ФОП або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • Копія Свідоцтва платника ПДВ (за умови реєстрації платником ПДВ);
  • Копія Свідоцтва про сплату єдиного податку;
  • Будь-які інші документи, що можуть бути корисними для оцінки пропозиції (рекомендаційні листи тощо);
  • Фінансова звітність за 2018 або 2019 роки діяльності компанії.

Правила оформлення тендерної пропозиції учасниками:

  • Учасники мають подавати пропозиції українською мовою у вигляді сканованих копій документів, а також в електронному форматі на електронну адресу office@gmail.com, ставлячи у копію pustovarova0406@gmail.com
  • До тендерної пропозиції повинні додаватись документи (скановані копії), які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ/протокол про призначення керівника або довіреність, крім ФОП).
  • Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  • Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  • До участі у оцінці тендерних пропозицій тендерною комісією допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам Оголошення. Заявки, надіслані на іншу адресу або в іншій формі, ніж це передбачено цим Оголошенням до участі у тендері, або у випадку, яких не дотримано належного рівня конфіденційності, або отримані після вказаної дати та часу, буде відхиллено.
  • Усі ціни вказуються в гривнях з урахуванням всіх податків.

Комерційні пропозиції просимо надати:

до 13:00 год. 19 червня 2020 року.

Відкриття пропозицій та визначення переможців тендеру відбудеться:

– о 13:00 год. 22 червня 2020 року.

Методика обрання переможця тендеру.

Реалізацію Договору буде доручено Постачальнику, який подав технічно прийнятну пропозицію з найнижчою ціною. Пропозиція вважається технічно прийнятною, якщо вона відповідає наступним мінімальним технічним критеріям: усі вищезгадані документи, що повинні супроводжувати Заявку, було надано, запропоновані товари відповідають необхідним специфікаціям.

Як взяти участь у тендері:

Для того, щоб взяти участь у тендері, отримати лист-запрошення зі специфікаціями, а також надати свої пропозиції, будь ласка, напишіть нам про свою зацікавленість на електронну адресу: ucrn.office@gmail.com, ставлячи у копію pustovarova0406@gmail.com

 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору