Дата публікації:

Подовження терміну тендеру на закупівлю робіт з логістичної підтримки організації, уточнення пропозицій (Завершений)

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» (далі – ГС «УМПД»), код ЄДРПОУ 40211870, подовжує термін тендеру на закупівлю робіт з логістичної підтримки організації та проведення заходів для реалізації проєкту* до 10 липня 12:00 для уточнення вартості зали.

Проект “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді” впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KfW).

У Консорціум на чолі із Українською мережею за права дитини входять такі неурядові організації:  Маріупольська спілка молоді, Надія і житло для дітей, Партнерство «Кожній дитині», СОС Дитячі Містечка, та Соціальна синергія.

Логістичий супровід заходу, загальною тривалістю один день, планова дата проведення у період з 25-31 липня 2020 року,  дата проведення буде додатково узгоджена з переможцем Тендеру.

Назва заходу: Круглий стіл “Міжвідомча взаємодія у громадах щодо надання інтегрованих соціальних послуг для сімей та дітей” Проекту ““Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”, м. Київ,

Кількість учасників – до 70 осіб.

Вимоги до виконання послуг:

– відповідність обов’язковим вимогам якості та безпеки, передбаченими для послуг і товару даного роду чинним законодавством України.

– дотримання специфікації / опису послуг та товарів.

До участі в тендері запрошуються:

– фізичні особи-підприємці;

– юридичні особи, організації.

Умови доставки:

  1. Доставка проводиться силами і засобами Постачальника.
  2. Кожна послуга та товар під час організації заходів повинен бути узгоджений з Замовником та відповідати специфікації.
  3. Необхідні супровідні документи: рахунок, акт-приймання-передачі, товарно-транспортна накладна, сертифікат якості, або декларацію відповідності, акт виконаних робіт.

Період надання пропозицій: до 12:00 6 липня 2020 року (за київським часом)

Склад тендерної пропозиції:

  • Тендерна пропозиція має надаватись у формі технічної та цінової пропозиції
  • Перелік документів, які Заявники повинні надати до тендерної пропозиції:
  • Належним чином підписана Тендерна форма у формі таблиці (Дата, ПІБ та посада, назва компанії, адреса, телефон, e-mail, чинність заявки (мінімум 30 днів), підпис та печать);
  • Копія Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи чи ФОП або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • Копія Свідоцтва платника ПДВ (за умови реєстрації платником ПДВ);
  • Копія Свідоцтва про сплату єдиного податку;
  • Витяги з реєстрів платників ПДВ та/або платників єдиного податку;
  • Будь-які інші документи, що можуть бути корисними для оцінки пропозиції (рекомендаційні листи тощо);
  • Фінансова звітність за 2018 р. або 2019 р. діяльності компанії.

 

Правила оформлення тендерної пропозиції учасниками:

  • Для того, щоб взяти участь у тендері, отримати специфікації і детальну інформацію, а також надати свої пропозиції, будь ласка, напишіть нам на електронну адресу:
  • До тендерної пропозиції повинні додаватись документи (скановані копії), які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність, крім ФОП).
  • Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  • Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  • До участі у оцінці тендерних пропозицій тендерним комітетом допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам Оголошення. Заявки, надіслані на іншу адресу або в іншій формі, ніж це передбачено цим Запрошенням до участі у тендері, або у випадку яких не дотримано належного рівня конфіденційності, або отримані після вказаної дати та часу, буде відхиллено.
  • Усі ціни вказуються в гривнях з урахуванням всіх податків (ціна брутто).
  • Будь-які запити про надання додаткової інформації щодо цього Тендеру повинні надсилатися на електронну адресу consorcium.umpd@gmail.com

Уточнення вартості зали просимо надати:

до 12:00 год. 10 липня 2020 року

 

Методика обрання переможця тендеру.

Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Тендерним комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій тендерним комітетом обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною, та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) календарних днів, наступних за останнім днем приймання тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 2 календарні дні. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам тендеру електронною поштою.

 

*Юридична назва проєкту «Соціальна інфраструктура для внутрішньо-переміщених родин»

 

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору