Дата публікації:

Презентаційний семінар щодо впровадження програми з попередження торгівлі людьми

29 – 30 січня 2015 року Міністерство освіти і науки України спільно із Українським фондом «Благополуччя дітей» провели презентаційний семінар щодо впровадження програми виховної роботи з підлітками з питань протидії торгівлі людьми.

З метою реалізації плану заходів Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 350, відповідного наказу Міністерства освіти і науки України від 19.07.2012 № 827 Міністерство освіти і науки України спільно із Українським фондом «Благополуччя дітей» 29 – 30 січня 2015 року провів семінар щодо впровадження програми виховної роботи з підлітками з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

У заході взяли участь представники департаментів (управлінь) освіти та науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Під час семінару учасники:

  • обговорили нові тенденції у торгівлі людьми;
  • ознайомилися із програмою виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми;
  • отримали програму спецкурсу «Впровадження програми виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»;
  • розглянули методику використання настільних просвітницько-профілактичних ігор «Рожеві окуляри», «Галопом по Європах», коміксів, електронного уроку.

Презентаційний семінар був проведений у рамках проєкту «Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад», що впроваджується Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні у партнерстві з Українським фондом «Благополуччя дітей» та Західноукраїнським ресурсним центром за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору