Дата публікації:

Провідні експерти у сфері захисту прав дитини ділитимуться своїм безцінним досвідом

Своєрідний старт запланований на 29 серпня. Саме в цей день у Києві, в рамках спільного з ЮНІСЕФ проєкту, команда Української мережі за права дитини проведе свій перший міжрегіональний семінар для представників неурядових організацій. У столиці заради підвищення потенціалу у питаннях захисту прав дитини зберуться 15 учасників з п’яти регіонів України (Київської, Сумської, Кіровоградської, Житомирської та Вінницької областей).

Зауважимо, що все це відбувається у рамках масштабного та унікального проєкту: «Забезпечення посилення потенціалу та впливу неурядових суб’єктів у розробці, впровадженні та моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативної опіки (в умовах догляду і виховання дитини поза межами біологічної родини-авт.), удосконаленні політики та стратегій захисту дітей»

Загалом, «Українська мережа за права дитини» планує організувати п’ять семінарів для 75 представників неурядових організацій з усіх регіонів нашої країні. В подальшому місцями проведення стануть Львів, Тернопіль, Одеса та Харків. Заявки на участь – актуальні.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору