Дата публікації:

Приєднуйтесь до нас! Провідні експерти у сфері захисту прав дитини запрошують на семінари

В рамках спільного з ЮНІСЕФ проєкту команда Громадської спілки «Українська мережа за права дитини» проведе міжрегіональні семінари для представників неурядових організацій на тему: «Посилення потенціалу громадських організацій в системі захисту прав дитини».

У Львові 5 вересня збираємося за адресою: вул. Просвіти, 2 (з 11:00 до 17:00). А вже 6 вересня семінар пройде у Тернополі в Молодіжному центрі розвитку «Міст» за адресою: вул. Йосипа Сліпого, 3 (з 10:00 до 16:00).

Нагадаємо, що ці заходи відбуваються у рамках масштабного та унікального проєкту за підтримки офісу ЮНІСЕФ «Забезпечення посилення потенціалу та впливу неурядових суб’єктів у розробці, впровадженні та моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативної опіки, удосконаленні політики та стратегій захисту дітей»

Загалом «Українська мережа за права дитини» запланувала провести п’ять семінарів для 75 представників неурядових організацій з усієї країни. Перший вже пройшов у Києві 29.08.2018, де прийняли участь 23 учасника з  п’яти регіонів України (Київської, Сумської, Кіровоградської, Житомирської, Вінницької областей та м. Київ).

Після Львова та Тернополя семінари пройдуть в середині вересня у Харкові та на початку жовтня – в Одесі.

Стежте за анонсами і приєднуйтесь до нас!

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору