Дата публікації:

Раді повідомити радісну новину: маємо поповнення у своїх лавах!

Днями під час загальних зборів членів правління Української мережі за права дитини ми розглянули документи чотирьох українських неурядових організацій. В результаті прийняли до свого складу три з них.

Це ГО «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини», яка є осередком всеукраїнської організації «Ліга соціальних працівників», що стала членом Мережі одною з перших.

Також це БО «Всеукраїнський благодійний фонд «За право на життя», силами якого забезпечується робота таких відомих дитячих таборів, як Лесная Застава та «Морская застава». Вже кілька років поспіль ці табори безкоштовно приймають дітей, які постраждали внаслідок військових дій на сході країни, а отже – потребують не тільки відпочинку та оздоровлення, а й відповідної психологічної реабілітації.

Окрім того, до нас приєдналася Львівська освітня фундація, яка розвиває українське суспільство через створення та підтримку мережі волонтерських, соціальних та освітніх ініціатив. Зокрема, фундація допомагає громадам втілювати соціально-культурні та просвітницькі проєкти, створювати молодіжні простори та освітні центри для дітей.

З радістю вітаємо ці організації в лавах Мережі!

Також ми отримали запит на вступ від РК «На Прикарпатті», з якими теж мали приємний досвід співпраці. Члени правління розглянули надані організацією копії документів, необхідних для вступу, але поки не отримали оригіналів. Сподіваємося невдовзі отримати їх і привітати ще одного члена в нашій Мережі.

Разом ми здатні зробити ще більше прекрасних справ задля дотримання прав кожної української дитини.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору