Дата публікації:

Разом ми сильніші, а робота набагато ефективніша!

Регіональні неурядові організації, які опікуються захистом прав дітей, усі, як один, кажуть, що їм не вистачає професійного спілкування з колегами. А відтак немає і можливості підвищувати свою кваліфікацію.

Проте завдяки «Українській мережі за права дитини» і нашому спільному проєкту з ЮНІСЕФ в країні запроваджується новий підхід до роботи.

Наша мета – об’єднати зусилля та разом працювати однією командою, щоб професійно і компетентно захищати права дітей згідно з положеннями конвенції ООН про права дитини.

Робота вже кипить. Так у Харкові члени Мережі провели четвертий семінар-тренінг для представників регіональних громадських організацій.

Захід пройшов дуже динамічно. Особливу зацікавленість у фахівців викликало заняття з кейс-менеджменту і його практичне застосування.

«Дуже важливо, що на семінарі представники громадських організацій не лише вивчають правові механізми, які забезпечують захист прав дитини, а й діляться досвідом та знайомляться з новими ефективними напрацюваннями в цій сфері», – вважає виконавча директорка «Української мережі за права дитини» Світлана Клочко.

«Українська мережа за права дитини» проводить семінари для регіональних неурядових організацій, щоб долучити їх до співпраці. Цього разу усе відбувалось у Харкові.  Напередодні семінари проводили у Києві, Тернополі та Львові. Вже скоро плануємо аналогічний захід в Одесі. Заявки на участь у ньому приймаються. Стежте за анонсами та приєднуйтесь до нас!

Реєстрація за телефоном 096 115-17-15

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору