Дата публікації:

Шалений попит та висока зацікавленість – підбиваємо підсумки роботи під час семінарів

Чуйні, активні і небайдужі, але часто через брак досвіду не готові до роботи повною мірою. Такими приходили до нас на семінари представники тих регіональних громадських організацій, які працюють у сфері захисту прав дитини. Можливо, саме через відчуття браку знань та навичок представники регіональних неурядових організацій проявляють неабияку зацікавленість до співпраці та об’єднання.

«Є шалений попит на отримання знань стосовно того, як діють норми законодавства, які органи та служби забезпечують захист прав дитини. Слухачі цікавляться тим, як впливає на норми українського законодавства міжнародне законодавство та Конвенція ООН про права дитини», – відмітила виконавча директорка «Української мережі за права дитини» Світлана Клочко.

Бажання вдосконалюватись, щоб стати сильнішими, продемонстрували майже сто регіональних громадських організацій. По п’ятнадцять, двадцять, а інколи навіть і більше представників неурядових організацій відвідували семінари-тренінги «Української мережі за права дитини», які пройшли у п’яти регіонах України в рамках спільного проєкту з ЮНІСЕФ «Забезпечення посилення потенціалу та впливу неурядових суб’єктів у розробці, впровадженні та моніторингу дотримання прав дитини в системі альтернативної опіки, удосконаленні політики та стратегій захисту дітей».

Наша мета – об’єднати зусилля та разом працювати однією командою, щоб професійно і компетентно захищати права дитини.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору