Дата публікації:

Увага! Конкурс для громад продовжено!

Громадська спілка «Українська мережа за права дитини» розпочинає впровадження проєкту «Гроші для дитини, дитинство в сім’ї, послуги в громаді». Ініціатива реалізовується за підтримки Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» (ГОВЕРЛА).

Продовжуємо конкурс з відбору громад для участі в проєкті. Долучитися можуть громади-партнерки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» з Львівської, Рівненської, Волинської, Закарпатської, Житомирської, Одеської та Полтавської областей.

Мета проєкту:
– вивчити ситуацію із доглядом та вихованням дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування;
– вивчити перешкоди, що існують у системі фінансування послуг для дітей цих категорій;
– розробити рекомендації щодо внесення змін до законодавства для організаціï ефективної системи надання послуг на рівні громади.

Переваги для громад:
– навчання представників громад організації послуг для дітей та їхніх сімей;
– покращення демографічної та соціальної ситуації у громаді (після впровадження рекомендацій);
– лідерство у дотриманні прав дитини (одна з вимог вступу до ЄС – трансформація системи догляду і виховання дітей, що забезпечує право дитини на сім’ю та розвиток соціальних, освітніх, медичних та інших послуг).

Період впровадження: 9 місяців.

Щоб взяти участь у відборі – заповніть гугл форму за посиланням  https://forms.gle/nMTHjcx5ckgH7xWB7 до 25.05.2023 (включно).

Додаткова інформація за телефоном/поштою – 096 990 54 50, liudmyla.strashna@childrights.org.uaкоординаторка Проєкту Людмила Страшна.

Проєкт “Гроші для дитини, дитинство в сім’ї, послуги в громаді” реалізовується Громадською спілкою “Українська мережа за права дитини”, та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору