Дата публікації:

Зустріч членів УМПД: 10 років на захисті прав дитини

У Києві відбулась дводенна зустріч представників організацій-членів Української мережі за права дитини. Подію присвятили 10-річчю роботи Мережі. 

“Зізнаюсь, що перші два роки я не вірила, що з нашої справи щось вийде. Але ми не зупинялись і от тепер – святкуємо перше десятиліття”, – сказала на відкритті Дар’я Касьянова, Голова правління громадської спілки «Українська мережа за права дитини» та програмна директорка Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд “СОС Дитячі Містечка” Україна».

В перший день зустрічі учасники презентували свої організації, пограли в “соціальний Еліас”, зробили колаж з образами УМПД сьогодні і в майбутньому. 

“Ця зустріч – можливість подякувати усім, хто з нами захищає права дитини. Нашим партнерам і донорам, секретаріату, колегам, які пішли захищати нашу країну, продовжили свою кар’єру в інших організаціях чи державних структурах. А ще обійнятись і ще раз переконатися, що нас об’єднує значно більше, ніж роз’єднує”, – сказала Дар’я. 

Під час другого дня – взяли участь у короткій стратегічній сесії, щоб згадати про свою мотивацію, досягнення Мережі та обрати фокус роботи в майбутньому.  Наприкінці програми, експертка з людських ресурсів Марія Чумак розповіла про менеджмент команд, мереж та коаліцій в умовах війни. 

Нагадуємо, що у 2014 році було заявлено про створення громадської спілки “Українська мережа за права дитини”. Зараз Мережа об’єднує 33 громадські та благодійні організації, а УМПД – член європейської мережі Eurochild, що об’єднує понад 200 організацій та фахівців зі сфери захисту прав дитини.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Підписатися
Піднятися вгору