Дата публікації:

18-19 травня у Львові відбувся тренінг з командоутворення та стрес-менеджменту для працівників Секретаріату Української мережі за права дитини

Як будувати команду та розбудовувати цінності колективу? Хто виконує ролі творця, дипломата, координатора та виконавця у проєкті? Як розпізнати симптоми надлишкового стресута боротися з його наслідками? 

Щоб знайти відповіді на ці запитання та ближче познайомитися з колегами, Секретаріат Української мережі за права дитини організував ретрит для членів команди. Два чудових дні ми з тренеркою Оксаною Вороніною навчалися, розгадували головоломки, вчилися розуміти потреби команди, дискутували, грали в ігри на взаємодію. Було місце і відпочинку, перезавантаження та пошуку гармонії всередині колективу. 

На третій день завітали в гості до наших партнерів “СОС Дитячі містечка” Україна у Львівський Центр укріплення сім’ї. Наталія Кузяк, менеджерка у соціальній сфері, розповіла нам про роботу їхнього простору дружнього до дитини, поділилася цікавими кейсами допомоги сім’ям ВПО. Ми були дуже раді познайомитись з партнером УМПД та надихнулись для подальших звершень.

Вдалось знайти час і для того щоб насолодитися атмосферою старого міста Лева. Кавували, шпацерували, як кажуть львів’яни, блукали старими вуличками та наповнювалися перед стартом робочого тижня. 

Радимо усім командам робити перезавантаження та дозволяти собі відпочивати — це важливо для відбудови власного та командного ресурсу. Ну а ми з новими силами починаємо цей робочий тиждень.

Ретрит відбувся в рамках проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги.

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, ​​Partnership for Every Child / Кожній дитині, “СОС Дитячі містечка України, ГО “Соціальна синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація «“Всеукраїнська організація “Клас”».

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору