Дата публікації:

25-26 травня Консорціум партнерських організацій на чолі з Українською мережею за права дитини разом із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) провели робочу зустріч в рамках проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги.

На події представники імплементуючих організацій поділилися напрацюваннями з вересня 2022 року (старт репрограмованої фази проєкту) по квітень 2023 року. Зокрема, говорили про висновки з картування послуг, практики функціонування Дитячих точок СПІЛЬНО та мобільних команд та проміжні результати роботи в громадах щодо налагодження міжвідомчої взаємодії.

Також у зустрічі взяли участь і представники ЮНІСЕФ. Зокрема ними були розкриті питання збільшення кількості форм сімейного середовища для кожної дитини, зважаючи на новий етап реформи деінституалізації; напрямів роботи ЮНІСЕФ щодо психічного здоров’я та психосоціальної підтримки на 2023; гендерних аспектів у проєктній діяльності; комунікаційного компоненту проєкту.

Окрім цього, учасники заходу мали можливість ознайомитись із результатами дослідження щодо бар’єрів доступу до послуг сімей з дітьми з інвалідністю на рівні громади. Воно незабаром буде опубліковане. Дякуємо Зореславі Люльчак, директорціНавчально-реабілітаційного центру “Джерело”, за його представлення.

Щиро дякуємо всім учасникам за плідну роботу та можливість побачитися офлайн. Такі зустрічі дуже цінні у наш час. 

Працюємо разом для кращого майбутнього дітей України.

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, ​​Partnership for Every Child / Кожній дитині, “СОС Дитячі містечка” Україна, ГО “Соціальна синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація «“Всеукраїнська організація “Клас”».

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору