Дата публікації:

Відбулися візити у 10 громад проєкту “Гроші для дитини, дитинство в сім’ї, послуги в громаді”

Наші експерти вже відвідали 10 з 14 громад проєкту. Ці зустрічі дозволяють побачити одне одного в обличчя, зрозуміти особливості потреб і налагодити міжособисті зв’язки, дати розуміння, що ми працюємо в одному напрямку.

Без відповідальності громад не можливі належний догляд і піклування про дітей, а без інвестицій в дітей часу, зусиль і коштів — не можливе процвітання громади. Тому кожна громада має дбати про інтереси всіх дітей, в тому числі побавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, особливими освітніми потребами тощо. Наша мета — разом із громадами зрозуміти ці потреби та запропонувати шляхи їх фінансування.

Попереду — ще два візити в Одеську область і два — в Закарпатську.

Проєкт “Гроші для дитини, дитинство в сім’ї, послуги в громаді” реалізовується Громадською спілкою “Українська мережа за права дитини”, та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) і щирій підтримці американського народу через Проєкт «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору