Дата публікації:

Фінальні результати проєкту СПІЛЬНО. Соціальні послуги

Проєкт СПІЛЬНО.Соціальні послуги тривав з вересня 2022 по середину квітня 2024 років. Разом з партнерськими організаціями, фахівцями на місцях та представниками громад нам вдалось досягти значних результатів у підтримці сімей з дітьми та посиленні спроможності громад надавати соціальні послуги. 

Ми пишаємось цим шляхом, який пройшли разом, адже тепер ще більше дітей мають повноцінні можливості для найкращої реалізації себе.

Основні результати проєкту ви можете дізнатись з інфографіки.

Дякуємо всім партнерам, координаторам, фінансистам, фахівцям, спеціалістам, експертам, представникам громад за звершення, здійснення СПІЛЬНО, адже лише СПІЛЬНО можна зробити майбутнє дітей в Україні кращим.

Проєкт #CПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, ​​Partnership for Every Child / Кожній дитині,  “СОС Дитячі Містечка” Україна, ГО “Соціальна Синергія”, Громадська організація “Дніпровська ліга соціальних працівників”, Громадська організація «Всеукраїнська організація “Клас”».

ПІДПИСАТИСЬ НА НОВИНИ
Піднятися вгору